KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Słoneczniki

1. Wykonaj karty pracy.(zał.1,2)- wysłane mailem do rodziców.2. W naszej książce wykonaj zadania ze stron 120,121.Mamy nadzieję, że nasze propozycje zabaw i karty pracy sprawiły Wam w tym tygodniu dużo radości.Pozdrawiamy serdecznie, przesyłamy wiosenne uśmiechy....

1. Wykonaj matematyczne karty pracy.(zał.1,2)- wysłane mailem do rodziców.2. Zachęcamy do śpiewania wiosennej piosenki wspólnie z rodzicami. PIOSENKA...

1. Obejrzyj film, a dowiesz się co się dzieję wiosna w przyrodzie, utrwalisz nazwy wiosennych kwiatów i ptaków wracających do kraju. FILM2. Wykonaj dowolną wiosenną pracę plastyczną ( można skorzystać z podanych pomysłów- podpowiedzi w filmikach)Malujemy kwiaty w wykorzystaniem widelca  FILMT...

1. W wiosennym wierszyku wyszukaj i podkreśl wszystkie litery W, w (zał. 1) – załącznik wysłany mailem do rodziców.2. Baw się z wykonując pozostałe karty pracy! – załączniki wysłane mailem do rodziców....

1. Krzyżówka, rozwiąż krzyżówkę z rodzicem, a hasło podpowie Ci na jaki temat będziemy rozmawiać przez cały tydzień. Krzyżówka2. Rozmowa na podstawie opowiadania „Chomik szukał Wiosny” Załącznik- Jakie zwierzątko wybrało się na poszukiwanie wiosny?- Kogo spotkał chomik w czasie swojej w...