KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rytmika

Pod tym adresem zamieszczane są wszystkie zabawy i ćwiczenia z rytmiki. Zapraszamy do zabawy z panią Karoliną - "ANIĄ"https://drive.google.com/drive/folders/1SXOhpPI3wst7GS0dG_7DQGFGYkN1osa5  ...

Lekcja 5,6 W ubiegłym tygodniu uczyliśmy się aż 3 piosenek (Ania, Tańcz, Diva). W tym tygodniu proszę żebyście je utrwalili. Czy wiecie co oznacza to słowo? Utrwalić piosenkę, to znaczy ćwiczyć ją często, po to, żeby jej się super nauczyć.  W wolnej chwili zachęcam do zabawy tanecznej. Dla młodszych dz...

Lekcja 4Tematem dzisiejszych  zajęć będzie POPULARNOŚĆ. Do rodzicówZachęcam do obejrzenia filmików głównie dzieci 5, 6 letnie, które już za moment rozpoczną naukę w szkole. Na pewno każdy z Państwa pamięta choć jedną sytuację z ,,życia szkolnego”, z którą wiąza...

Lekcja 3Dziś porozmawiamy o zainteresowaniach. Moje znacie już bardzo dobrze. Jestem ciekawa, co lubicie robić w wolnym czasie?Jak zwykle przygotowałam dla Was kilka zadań. Obejrzyjcie filmiki. Poproście starszego brata albo rodzica o pomoc w przeczytaniu krótkich komiksów i poleceń (są ilustrowane, wię...

Lekcja 2 Witajcie kochani Uczniowie i drodzy Rodzice,Tematem dzisiejszej lekcji będzie kreatywność. Jeśli jeszcze nie wiecie, co to słowo oznacza zapraszam Was do obejrzenia krótkiego filmiku. Wybaczcie mi nieprofesjonalną jakość nagrania. Cóż, lepszy ze mnie muzyk niż informatyk :-) Trzeba jednak ...