KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Oddziały

Grupa I "Stokrotki" - 3 - latki

Nauczycielki: Aleksandra Suwała, mgr Agnieszka Borowa, mgr Małgorzata Spilarewicz
Pomoc nauczyciela: Anna Umińska, Luiza Prus
Woźna: Edyta Lulaj

Grupa II "Rumianki" - 4 - latki

Nauczycielki: Anna Cybotor, mgr Agata Łyczkowska
Pomoc nauczyciela: Agata Kubiszewska
Woźna: Izabela Dąbrowska

Grupa III "Bratki" - 4/5 - latki

Nauczycielki: mgr Małgorzata Spilarewicz
Woźna: Agata Florczak

Grupa IV "Niezapominajki" - 4/5 - latki

Nauczycielki: mgr Dominika Łataś, mgr Marzena Tylkowska
Pomoc nauczyciela: Urszula Nowakowska
Woźna: Małgorzata Kubica

Grupa V "Maki" - 4/5 - latki

Nauczycielki: mgr Katarzyna Panas, Janina Krystyna Tiereszko
Pomoc nauczyciela: Małgorzata Brewczuk
Woźna: Beata Kamińska

Grupa VI "Słoneczniki" - 6 - latki

Nauczycielki: mgr Anna Kausa - Wójcik, mgr Anna Polakowska
Woźna: Dorota Kupis

Grupa VII "Chabry" - 6 - latki

Nauczycielki: mgr Joanna Kroszkiewicz, mgr Małgorzata Kowalik
Pomoc nauczyciela: Jolanta Jóźwik
Woźna: Monika Głozak

 

Godziny pracy oddziałów:

Stokrotki 8:00 - 16:00

Rumianki 7:00 - 17:00

Bratki 7:30 - 17:30

Niezapominajki 7:00 - 17:00

Maki 7:30 - 17:30

Słoneczniki  8:00 – 17:00 (pn., wt., czw., pt.); 8:30 – 16:30 (śr.)

Chabry 7:30 – 16:30 (pn., śr., czw., pt.); 8:00 – 16:00 (wt.)