KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Bratki

Na początek chcę żebyście poznali cudowną, szczęśliwą Rodzinę Treflików FILM - mam nadzieję, że macie w domu taką kanapę, która pomieści wszystkich których kochacie? Wysyłam Wam takie podstawowe zasady życia Rodzinnego, ale myślę, że każda Rodzina sama też wypracowuje własne zasady, któ...

Kochane Przedszkolaki czy wiemy, jak pszczoły robią miód? Proponuję dzisiaj czytaną przez lektora książkę edukacyjną z pięknymi zdjęciami. Poznamy świat pracowitych pszczółek, tajniki ich życia i szczegóły produkcji pysznego miodu. Zapraszam: Jak pszczoły robią miód? FILMPoruszajcie się do w...

Kochani dzisiaj Korespondentka Pszczoła Kaja wprowadzi nas w świat pszczół- obejrzyjcie film FILM - wiecie już jak żyją pszczoły, gdzie mieszkają, czym się zajmują, wiecie też, że mają swoją królową!Przesyłam Wam kilka zdjęć „dzikich uli”, człowiek nie ma wpływu na to gdzie pszczoły buduj...

Niektórych mieszkańców łąki już poznaliśmy – pamiętacie? Dzisiaj śpiewająco pobawimy się z biedronkami, myślę, że Rodzice zaśpiewają razem z nami tę bardzo znaną piosenkę o biedronkach! Zaczynamy Biedroneczki są w kropeczki PIOSENKAProszę dobrze wytężcie wzrok, i na karcie z biedronkami - znajdźcie ...

Kochane przedszkolaki, wiem, że majowa łąka bardzo Wam się podoba! Dzisiaj zagramy w zielone z żabkami. Wysłuchajcie proszę piosenki o żabkach PIOSENKA Rozejrzyjcie się dookoła i zobaczcie co jest zielone w waszym pokoju, za oknem, gdy idziecie z Rodzicami na spacer. A może znacie jakieś inne zielone zwierzęta, ga...