KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Bratki

Kochani dotrwaliśmy do końca roku szkolnego, dziś przesyłam Wam ostanie propozycje zabaw przed wakacjami. Kochane przedszkolaki mam nadzieję, że pamiętacie jak mówiliśmy, że Polska, nasz kraj ma dostęp do morza? A pamiętacie jak to morze się nazywa? Kto wie upomni się o naklejkę do zeszytu jak już spotkamy się w...

Kochane przedszkolaki, przygotujcie się bo idziemy dzisiaj w góry z Julkiem Pechulkiem FILM ! Czy już wiecie co warto zabrać ze sobą w góry? Jaki sprzęt będzie potrzebny w czasie wycieczki? A z kim chcielibyście stać w parze?Obejrzyjcie film Tatry – piękno gór FILMSprawdźcie proszę jakie...

Przyszło lato

22.06.2020

Przyszło lato

22.06.2020

Kochane Bratki przyszło lato – co Wy na to ? Wysłuchajcie i poruszajcie się w rytm piosenki o takim właśnie tytule PIOSENKA Mam nadzieję, że macie już jakieś wakacyjne plany? A jeżeli nawet zostaniecie w domu, to wierzę, że wymyślicie mnóstwo ciekawych aktywności. Obejrzyjcie proszę film zagadkowe lat...

Kochani zaczniemy dzisiaj od piosenki „Pociąg do książki” PIOSENKA zapraszam do zabawy i proponuję zatrzymać się na pierwszej stacji: zastanówcie się kim jest Dobry Czytelnik? Macie jakieś pomysły? – przesyłam Wam parę propozycji w mailu.Na drugiej stacji czeka na Was opowiadanie pani Olgi...

Kochane Bratki czy interesowało Was kiedyś jak powstaje książka? Proponuję żebyście obejrzeli krótki film dotyczący tego właśnie tematu FILM . Czy zastanawialiście się dlaczego warto czytać? Dlaczego ludzie kupują książki lub wypożyczają z biblioteki? – w załączniku w mailu znajdziecie trochę odpowied...